Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Benzin ve motorine zam

Benzin ve motorine bu geceden geçerli olmak üzere zam geliyor. Ham petrol fiyatlarının 60 dolar seviyesine çıkması ve dolar/TL kurunun hızla yükselmesi benzin fiyatlarına da yansıdı. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin ve motorine zam geldiğini duyurdu.

“31 Ekim 2017 tarihinden geçerli olmak üzere Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklik den dolayı benzin grubunda 12 kuruş motorinde ise 17 kuruş fiyat artışı beklenmektedir.”

Zamla birlikte benzinin litre fiyatının İstanbul’da 5,38 TL’den 5,50 TL’ye, Ankara’da 5,43 TL’den 5,55 TL’ye, İzmir’de 5,40 TL’den 5,52 TL’ye çıkması bekleniyor. Motorinin litre fiyatının ise, İstanbul’da 4,79 TL’den 4,96 TL’ye, Ankara’da 4,83 TL’den 5 TL’ye, İzmir’de 4,82 TL’den 4,99 TL olması bekleniyor.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.