Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu: İstifa eden veya görevden alınan belediye başkanları için seçim yapalım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görevinden istifa eden veya görevinden alınan belediye başkanları için erken seçim çnerisi yaptı. Partisinin grup konuşmasında konuşan Kılıçdaroğlu daha önce yaptığı erken yerel seçim önerisini yumuşattığını belirterek şunları söyledi:

“Gel 17 ay beklemeyelim, erken seçime gidelim dedik yerel yönetimlerde. Gelmediler, kaçtılar. Hayatımda milli iradeden korkup kaçan bir genel başkan görmemiştim, onu da görmek bana nasip oldu. Şimdi teklifi biraz daha yumuşatıyorum, kaçmasın diye. Gel istifa eden veya görevden alınan belediye başkanları için erken seçim yapalım. Niçin korkuyorsun niçin kaçıyorsun. Hodri meydan demeye devam edeceğim.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.