Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Melih Gökçek’in dev dinozoru kaldırıldı

Ankara’da Melih Gökçek’e ait izler bir bir siliniyor. Gökçek’in yerine gelen Mustafa Tuna, Gökçek döneminde yapılan ve tartışma yaratan maketleri/heykelleri kaldırmaya devam ediyor.

Gökçek döneminde Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı’na yerleştirilen 3 metre yüksekliği ve 10 metre uzunluğundaki dinozor maketi bu sabah kaldırıldı. Böylece Ankara Büyükşehir Belediyesi önünden kaldırılan dinozor maketinin ardından ikinci dinozor maketi oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın talimatıyla bu sabah kavşağa gelen belediye ekipleri, 2015 yılında monte edilen dinozoru kaldırıp depoya götürdü.

dinozor1

Yaklaşık iki hafta önce Ankara Büyükşehir Belediyesi önüne yapılan ve Gezi olayları sırasında sahte hesaptan atılan bir tweet ile gündem olan fıskiye de yeni Başkan Tuna’nın talimatıyla kaldırılmıştı.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.