Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

LeBron James, Donald Trump hakkında konuştu: “İnsanlar umrunda bile değil”

NBA yıldızı LeBron James Donald Trump için “insanlar umrunda bile değil” dedi. Fox haber spikeri Laura Ingraham ise James’in sesini kesip top sektirmesini söyledi.

Kevin Durant ve LeBron James Youtube’da Perşembe günü yayınlanan Rolling With the Champion programında Cari Champion’a konuştu. LeBron James, Trump hakkında “Ülkesini ve insanları anlamıyor, insanlar umrunda bile değil” dedi. “Irkçılığı özgürleştiriyor ve negatif ırkçılığın yayılmasını, açıkça sergilenmesini teşvik ediyor. Rencide edici bir yorumda bulunduğunda şaşırmıyorum bile, gülünç hale geldi. Korkutucu olan da bu.” dedi. Durant ise Trump’ın ülkenin lideri olmak için gereken yeteneğe sahip olmadığını ve bir NBA şampiyonu olarak Beyaz Saray’ı ziyaret etmeyeceğini söyledi.

Ekran Alıntısı

Bunun üzerine Fox haber spikeri Laura Ingraham James’in politikayı lise terk olmayanlara bırakmasını söyledi. “Milyonlar Trump’ı liderleri olması için seçti, sizlere oy veren olmadı. Maalesef çocuklar ve bazı yetişkinler bu cahilce yorumları ciddiye alıyor. Politik yorumları liseden bir yıl erken ayrılmamış insanlara bırakın, susun ve top sektirin”.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.