Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’den açıklık ve nezaketi arttırma çağrısı

Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, platformdaki konuşmalarda açıklık ve nezaketi arttırmak için yardım çağrısında bulundu. Dorsey, Twitter’ın dezenformasyonu ve küresel mesajlaşma servisinin kötüye kullanımını engellemekte başarısız olduğunu söyledi.

ct-twitter-wants-help-being-less-toxic-2018030-001

Bir seri tweetinde Dorsey, Twitter’ın kendini içeriğinin açıklık ve nezaketi artırmaya adadığını ve bu amaçla servisi sağlıklı tartışmaya teşvik edecek şekilde yeniden yapılandıracağını açıkladı. Twitter, şimdi tartışmaların sağlıklı olup olmadığını ölçebilmek için program önerileri topluyor. “İnsanların servisimizi kötüye kullanışından ve bizim bunu yeterince hızlı çözememiş olmamızdan dolayı utanç duyuyoruz” diye bir tweet atan Dorsey, Nisan ortasında yürürlüğe konması hedeflenen ve öneriler beklenen ölçüm programının sonunda bunu engelleyeceğini söyledi ve ekledi: “Bunu tek başımıza yapamayız ve yapmak istemiyoruz”.

FEATURED-TWITTER_Loss-01-1200x630

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.