Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amerikan Büyükelçiliği güvenlik tehdidi nedeniyle bugün kapalı

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, bugün (5 Mart 2018 Pazartesi) güvenlik tehdidi nedeniyle kapalı olacak. Büyükelçiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada,tehdidin ne olduğu hakkında açıklama yapılmadı, Türkiye’deki ABD vatandaşlarına kalabalıklardan ve Büyükelçilik’ten uzak durma çağrısı yapıldı.
Ekran Resmi 2018-03-04 23.59.38
Amerikan vatandaşları “popüler turistik alanları, alışveriş merkezlerini, alışveriş bölgelerini ve spor-eğlence merkezlerini ziyaret etmeyi tercih ederseniz, kişisel güvenlik durumunuzu ve duyarlılığınızı artırın” şeklinde uyarıldı.
Ayrıca “Güvenliğinize ilişkin aile ve arkadaşlarınızı bilgilendirin”, “gelişmeler için yerel medyayı izleyin” ve “dikkat çekmemeye çalışın” denildi. Bugün ABD Ankara Büyükelçiliği’nde vize başvurusu, pasaport yenileme ve noterlik hizmetleri gibi rutin işlemler de yapılmayacak.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.