Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumartesi Anneleri 681. kez Galatasaray Lisesi önünde bir araya geldi

Cumartesi Anneleri 681. haftasında 10 Nisan 1981 yılında gözaltına alınan ve bedeni kaybedilen Nurettin Yedigöl için buluştu.
Oturma eyleminde bu hafta CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Nurettin Yedigöl’ün kardeşleri Muzaffer ve Sevim Yedigöl ve Nurettin Yedigöl’ün kaybedilmesine tanıklık eden Ümit Efe söz aldı.
Eylemin devamında, İstanbul’da gözaltında alınan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Nurettin Yedigöl’ün kaybediliş hikayesi okundu. Eylemin sonunda Cizre ve Yüksekova’da oturamayan kayıp yakınları için de oturduklarını ve Tahir Elçi için de adalet istemekten vazgeçmediklerini aktardılar.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.