Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Şimdi ve Burada”: 5. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde yedi bin öğrenci eserlerini sergiliyor

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) kurumsal ortaklığında, Palet Kültür ve Sanat Eğitim Derneği (PALETDER) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali, Beşiktaş Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Bu yıl “Şimdi ve Burada” temasıyla düzenlenen bienalin MKM Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’ndeki açılışına katılım ve ilgi yoğundu. 4-18 yaşları arasında yedi bin öğrencinin eserlerini sergilediği bienalde, öğrencilerin sosyal duyarlılık içeren projeleri dikkat çekiyor.

MKM, Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nin yanı sıra Şişhane Metro İstasyonu, Şehir Hatları Vapurları ve Ortaköy Meydanı’nda kurulan alanlarda da sahne alacak olan bienal, 23 Mayıs’a kadar görülebilir.

Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde, etkinliğe katkı sunan organizatörlerle, küratörlerle ve katılımcılarla görüştük:

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.