Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu: “Seçmenlere çağrımdır, 100 bin imzayı toplayınız, o adayları cumhurbaşkanı adayı yapınız”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “FETÖ’nün seçmen ayağı da olabilir” sözlerini eleştiren Kılıçdaroğlu, “FETÖ’nün siyasi ayağıyla işbirliği yapanlar bugün seçmenleri suçlama noktasına geldiler. Sen FETÖ’cü arıyorsan ‘milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım’ diyen adama bakacaksın. Şimdi seçmen FETÖ’cü mü değil mi ona bakalım. Nereden bileceksiniz siz onu? Korku dağları sarmış. Amaç 100 bin imzayı toplayamamalarını sağlamak. Seçmenlere çağrımdır, 100 bin imzayı toplayınız, o adayları, cumhurbaşkanı adayı yapınız” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.