Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mirzabeyoğlu’nun beyin ölümü gerçekleşti

Geçirdiği beyin kanamasının ardından hastaneye kaldırılan Salih Mirzabeyoğlu’nun beyin ölümü gerçekleşti. Mirzabeyoğlu, Cuma akşamı Yalova Devlet Hastanesi’ne gelerek kendisini iyi hissetmediğini söylemiş, beyin kanaması geçirdiğinin anlaşılmasının ardından ameliyat edilmişti. Yapılan operasyona rağmen Mirzabeyoğlu’nun beyin ölümü gerçekleşti.

Salih Mirzabeyoğlu, bugün (Pazartesi) geç saatlerde, tedavisinin devamı için İstanbul Siyami Ersek Hastanesi’ne sevk edildi.

Gerçek adı Salih İzzet Erdiş olan Salih Mirzabeyoğlu 28 Şubat döneminde “Anayasal düzeni silah zoru ile değiştirmeye teşebbüs etmek” suçlamasıyla İBDA-C davasında yargılanmış, müebbet hapis cezası nedeniyle 16 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yeniden yargılanıp 2014 yılında beraat etmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.