Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Adil Öksüz’ü arayan ekibin başındaki polisler tutuklandı

Adil Öksüz’ün, yakalanması için oluşturulan özel ekibin başında bulunan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz ile birlikte görev yapan komiser Muhittin Fidan tutuklandı.

Ekibin başındaki Ercan Özoğluöz de bir yıl önce Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle açığa alınmıştı.

DHA’nın haberine göre yürütülen soruşturma kapsamında MİT’in ele geçirdiği SD kartta, örgütün emniyetteki mahrem yapılanmasında aktif görev aldığı tespit edilen Ercan Özoğluöz, genel müdürlük tarafından açığa alındı. Sakarya’da yürütülen soruşturma kapsamında Ercan Özoğluöz ile birlikte görev yapan komiser Muhittin Fidan da örgüte üye olmak suçundan Adapazarı’nda gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Ercan Özoğluöz ile komiser Muhittin Fidan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.