ABD’li rapçi Kanye West ile Trump arasında sıcak dakikalar

ABD’li rap yıldızı ve Kim Kardashian’ın eşi Kanye West, ABD Başkanı Donald Trump’la görüşmek üzere Beyaz Saray’ı ziyaret etti. Trump’ın Oval Ofis’teki masasının tam karşısına oturan West, daha sonra Trump’a sarıldı.

Rap şarkıcısı Kanye West’in ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da yaptığı görüşmede alışılmadık anlar yaşandı. Yaklaşık on dakika kadar görüşlerini ve siyasi önerilerini paylaşan ve yer yer küfürlü kelimeler de kullanan Kanye, konuşmasının ardından “Bu adamı seviyorum” diyerek Trump’a sarıldı.

Görüşmeye, Trump’ın seçim sloganı olan “Make America Great Again” (Amerika’yı Yeniden Büyük Yap) cümlesinin yer aldığı şapkasıyla katılan Kanye, “Bu şapkayı giymemem için beni korkutmaya çalıştılar. Bu şapka bana bir şekilde güç verdi. Bu şapkayı takmam kendimi Süpermen gibi hissetmemi sağladı” diye konuştu.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.