Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Belçika’da dükkan sahibinin “Şimdi kasada para yok daha sonra gelin” dediği soyguncular birkaç saat sonra tekrar gelince kıskıvrak yakalandı (Video)

Belçika’nın Charleroi kentinde geçen cumartesi günü saat 15:00 sıralarında, elektronik sigara satan bir dükkana gelen silahlı 6 soyguncuya, daha önce de işletmesi soyulan dükkan sahibi “Şu anda kasada sadece 1000 euro var, birkaç saat sonra gelin o zaman daha çok para alabilirsiniz” dedi. İşletmeci, sözünü dinleyen hırsızlar dükkandan çıkar çıkmaz polise haber verdi. Polis soyguncuların geri dönmeyeceğini düşünse de, saat 17: 30 civarı hırsızların tekrar dükkana gelmesi üzerine işletmeci “Daha değil, bir saat sonra gelin” dedi. Saat 18:30 civarı dükkana üçüncü kez gelen aralarında bir çocuğun da bulunduğu 6 kişiden 5’i kıskıvrak yakalandı ancak biri polisten kaçmayı başardı. Olay dükkanın güvenlik kamerasına şöyle yansıdı:

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.