Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mısra Öz Sel: “İsa Apaydın bugün beni susturabilir ancak yarın vicdanını nasıl susturacak?”

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018 günü yaşanan tren kazasında 25 kişi ölmüş 341 kişi yaralanmıştı. Olayın üzerinden dört aydan fazla süre geçmesine rağmen ihmal ve kusuru olanlar ortaya çıkarılmadı. Kazada 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz Sel, kazanın yaşandığı günden beri adalet arayışına devam ediyor.

Mısra Öz Sel, Twitter hesabında ve basın organlarına verdiği demeçlerde, adaletin yerini bulması için ilgili kurum ve kişilere sorular yöneltiyor.
Bu soruların muhataplarından biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın, Mısra Öz Sel’i Twitter hesabından engelledi.
Mısra Öz Sel ile, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın’ın Twitter’da kendisini engellemesi ve Çorlu tren faciasında hukuki açıdan gelinen son duruma ilişkin bir söyleşi gerçekleştirdik:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.