Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Öztürk Yılmaz CHP’den ihraç edildi

CHP yönetimi, Türkçe ezan çıkışı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözleri nedeniyle kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’ı partiden ihraç etti. Alınan ihraç kararına göre, Öztürk Yılmaz’ın parti üyeliği de düşürülecek.

Ezanın yeniden Türkçe okunması gerektiğini belirten Yılmaz, disiplin soruşturmasıyla ilgili olarak Kılıçdaroğlu’na yönelik “Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur, kınıyorum. Beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yargılayacak. Siz aşağılık bir işe imza attınız. İstifa etmiyorum, ne yapıyorsan yap. Sıkıyorsa at beni buradan; rezil ol, kepaze ol!” demişti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.