Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP yeniden aday göstermeyince seçime bağımsız katılmaya karar veren Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı: “Partiye kırgınlığım yok”

Partisi AKP’nin yeniden aday göstermediği Keban’ın kadın belediye başkanı Fethiye Atlı, Medyascope.tv’ye konuştu.

Elazığ’ın Keban ilçesinin Belediye Başkanı Fethiye Atlı, partisi AKP tarafından yeniden aday gösterilmeyince, yerel seçimlere bağımsız aday olarak girmeye karar verdi.

Türkiye’nin ilk başörtülü kadın belediye başkanı olarak bilinen ve geçen dönem Keban Belediye Başkanı seçilen Fethiye Atlı, 31 Mart yerel seçimleri için aday gösterilmedi. 

Partisine hiçbir şekilde kırgınlığı olmadığını söyleyen Atlı, “Ben bir AK Parti’liyim. Benim Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kesinlikle küskünlüğüm olmaz. Çünkü Erdoğan bizi başörtümüzle bu makamlara oturttu” dedi.

Başka bir partiden aday olmayı hiç düşünmediğini söyleyen Atlı, “Benim partim, AK Parti’dir” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.