Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ahmet Davutoğlu’nun sağ kolundan dikkat çekici paylaşım

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun sağ kolu olan eski basın danışmanı Osman Sert Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Toplumu kutuplaştıran, her türlü değeri kısa vadeli öncelikler için istismar etmekten çekinmeyen bir nobranlığa karşı; herkesin hukukunu koruyan, herkesin acısına duyarlı bir bilinç yeşeriyor. Bizi bu bilinç kurtarır” dedi.

Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde önce “Pelikan Bildirisi” adı altında kendisinin icraatlarını sertçe eleştiren bir metin ortaya çıkmış, ardından AKP MYK’sı tarafından bazı yetkileri alınmıştı. Davutoğlu bunun üzerine istifa etmişti.

Kimi iddialara göre Ahmet Davutoğlu yeni bir parti kurma hazırlığında. Davutoğlu’nun sağ kolu Osman Sert’in twitindeki “Herkesin hukukunu koruyan, herkesin acısına duyarlı bir bilinç yeşeriyor” cümlesinin yeni bir partiye işaret edip etmediğini anlamak için biraz daha beklemek gerekecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.