Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Atık kağıt işçilerinin kaldığı binada yangın: 5 Afgan işçi hayatını kaybetti

Ankara’da Ata Sanayi Sitesi’nde bulunan iki katlı bir binada çıkan yangında ilk belirlemelere göre beş işçi hayatını kaybetti, 11 işçi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Afganistan uyruklu atık kağıt işçilerinin kaldığı iki katlı metruk binada sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri gelerek yangını söndürdü.

Yangının yaşandığı alana gelen Ankara Valisi Vasip Şahin, Afganistan uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini, 11 işçinin de yaralandığını açıkladı.

Yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Ocak ayında da beş işçi yanarak ölmüştü

Ankara’da 16 Ocak günü de Siteler’de Suriyeli işçilerin çalışıp kaldığı bir mobilya fabrikasında yangın çıkmış, yangın sonucunda 5 işçi yaşamını yitirmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.