Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin blogunda yazdı: “Siyasi partiler için İstanbul’un kaybı kıyamet ise, Ankara’nın kaybı da küçük kıyamettir”

Gazeteci Murat Yetkin blogunda Ankara ve İstanbul’daki yarışı değerlendirdi. Yetkin, İstanbul’da CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AKP’nin adayı Binali Yıldırım arasındaki yarışın çok çekişmeli geçmeye devam ettiğini belirtirken, Ankara’da Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş’ın önde olduğunu yazdı.

“İstanbul’u kaybeden, Türkiye’yi kaybeder; Türk siyasetinin bugüne dek değişmeyen kuralıdır” diyen Yetkin yazısında “ama Ankara’yı kaybeden de inişe geçmeye başlar, genel gözlem ve algı bu yönde. Siyasi partiler için İstanbul’un kaybı kıyamet ise, Ankara’nın kaybı da küçük kıyamettir” diye devam etti.

Yetkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu durumun farkında olduğunu, dolayısıyla da Mehmet Özhaseki’nin kazanması için büyük çaba harcadığını yazdı.

Murat Yetkin’in yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.