Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ekrem İmamoğlu’ndan Maltepe yorumu: Bu süreç güvenimizi sarsmaya başladı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, AKP’nin kazandığı Esenler ilçesinde semt pazarını ziyaret etti. Yeniden sayım süreci tartışmalı ilerleyen Maltepe’ye değinen İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) artık bir karar vermesi gerektiğini söyledi.

İmamoğlu, Maltepe’deki yeniden sayım işlemiyle ilgili şunları söyledi:

“Önce ‘Geçersiz oylar sayılsın’ dendi, sayıldı. Maltepe’de ‘Tamamı sayılsın’ dendi, sayılıyor. ‘Sayılsın’ diyen siz, ‘Sayılmasın’ diyen siz! Maltepe’de yapılan iş, akıllara durgunluk veren bir iş. Ya ne oluyor kardeşim! YSK kararını vermelidir. Artık bu süreç bizim güvenimizi sarsmaya başladı. Her şeyi denediler, olmadı. Döndüler, artık Maltepe’de ne çıkarırız diye bakıyorlar. YSK’yı göreve davet ediyorum.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.