Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Milli Takım, Dünya Kupası Şampiyonu’na karşı hazırlanıyor

EURO 2020 eleme gruplarında H Grubu’nda yer alan A Milli Takım, mart ayında oynanan ilk eleme maçlarında Arnavutluk’u deplasmanda 2-0, Moldova’yı ise Eskişehir’de 4-0 yenmişti. Ligin bitimiyle Antalya’da kampa giren milliler EURO 2020 eleme maçları öncesinde iki hazırlık mücadelesine çıktı.

Perşembe günü Antalya Arena’da konuk ettiği Yunanistan’ı 2-1 yenen ay yıldızlılar, dün akşam Alanya’da Özbekistan karşısında 2-0 galip geldi. 

İki resmi iki de hazırlık mücadelesi olmak üzere Şenol Güneş yönetiminde 4’te 4 yapan Milli Takım, cumartesi günü Dünya Kupası Şampiyonu Fransa ile Konya’da karşı karşıya gelecek.

11 Haziran Salı günü ise gruptaki diğer güçlü rakibi İzlanda ile Reykjavík’te mücadele edecek olan milliler bu maçın ardından yaz tatiline girecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.