Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Suriye operasyonu – Erhan Keleşoğlu ile söyleşi: “YPG’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda federatif yapı oluşturma iddiası çöktü”

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence başkanlığındaki heyetin Ankara temasları sonrasında ABD ile Türkiye arasında varılan mutabakatı, akademisyen Erhan Keleşoğlu değerlendirdi. Ankara ile Vaşington’un mutabakatın içeriğinden farklı şeyler anladığını, bunun da anlaşmanın sürdürülebilirliği konusunda soru işaretleri yarattığını söyleyen Keleşoğlu, YPG’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda federatif bir yapı oluşturma iddiasının ise Türkiye’nin harekâtı sonrasında oluşan fiili durumla çöktüğünü söylüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.