Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Macaristan Başbakanı Orbán’a parlamentoda protesto: “Yalan söylemesi gerekiyor, çünkü çok fazla çaldı”

Budapeşte’deki Macaristan Parlamentosu’nda konuşan Başbakan Viktor Orbán, bağımsız milletvekili Ákos Hadházy tarafından protesto edildi. Hadházy, “Yalan söylemesi gerekiyor, çünkü çok fazla çaldı” ve “Propagandayı durdur, yolsuzluğu durdur” yazılı iki pankartı kürsünün yanında açtı.

O sırada Avrupa politikaları, ekonomi ve göçle ilgili politikalar hakkında konuşan Orbán, konuşmasını yarıda kesip pankartı almaya çalıştı, ancak başaramadı.

Gülümseyerek eylemi izleyen Orbán’a bu sefer de kendi partisinin milletvekilleri yardım etti. Bir milletvekili, pankartı Macaristan bayrağıyla kapatmaya çalıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.