Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

EuroLeague’de Double-Round’a Anadolu Efes galibiyetle başladı, sıra Fenerbahçe Beko’da

EuroLeague’de sezonun ilk çift maçlı haftası geldi çattı. Çift maçlı haftanın ilk maçında temsilcimiz Anadolu Efes konuk ettiği Kızılyıldız’ı yendi, sıra bu akşam İsrail’de Maccabi deplasmanında parkeye çıkacak Fenerbahçe Beko’da.

EuroLeague Double – Round’un ilk maçları dün akşam oynandı. Temsilcimiz Anadolu Efes iyi form grafiğini dün akşam Kızılyıldız’ı evinde 85-70 yenerek sürdürdü.

Gecenin sonuçları şöyle:

Khimki 103-86 Panathinaikos

Efes 85-70 Kızılyıldız

Alba Berlin 78-81 Olimpia Milano

ASVEL 66-63 Baskonia

Son beş yılın Final-Four’una demir atan Fenerbahçe Beko ise bu sezona alışılmışın dışında başladı.

Sezonun ilk 4 maçında 1 galibiyet 3 mağlubiyet alan Fenerbahçe, bu akşam 22:05’te zorlu Maccabi deplasmanında parkede olacak. Akşamın maç programı şöyle:

CSKA Moskova – Olympiakos

Zalgris – Zenit

Maccabi Fox – Fenerbahçe Beko

Bayern Münih – Real Madrid

Barcelona – Valencia

Çift maçlı haftanın ikinci maçlarında Anadolu Efes, Perşembe günü OAKA’da Panathinaikos’un karşına çıkarken, Cuma günü Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas’ı konuk edecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.