Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Antalya’da bir evde aynı aileden dört kişi ölü bulundu

Antalya’da sekiz katlı bir binanın en üst katında oturan aynı aileden ikisi çocuk dört kişi ölü bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36) ve eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek’e (5) ait olduğu tespit edildi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi’nde yaşayan Şimşek ailesinden haber alamayan yakınları, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cumhuriyet savcısının talimatıyla kapıyı çilingir yardımıyla açtı. 

Eve giren polis ekipleri, salonda Selim Şimşek ile çocukları Ceren ve Ali Çınar’ın ele ele tutuşmuş cansız bedenlerini buldu. Evin diğer bölümlerini de kontrol eden polis, banyoda da anne Sultan Şimşek’in cesediyle karşılaştı. Selim Şimşek’in, yaşadığı sıkıntıları anlatan bir not bıraktığı öğrenildi.

Sağlık görevlileri siyanür zehirlenmesinden şüpheleniyor

İçerideki kokudan etkilenen üç polis memuru ile üç sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan polislerle sağlık görevlilerinin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri site çevresinde güvenlik önlemi alırken, gelen sağlık görevlileri yaptıkları incelemede Şimşek ailesinin siyanür zehirlenmesine bağlı ölmüş olabileceğini belirtti. Daireye girebilmek için apartmanın önünde Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibini bekleyen polis, intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.