Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

A Milli Futbol Takımı EURO 2020’de

EURO 2020 elemeleri H grubunda yer alan A Milli Futbol Takım, gruptan çıkmayı son maçı öncesi garantiledi ve EURO 2020 finallerine gitmeye hak kazandı.

Türkiye A Milli Futbol Takım dün akşam TT Arena’da İzlanda ile 0-0 berabere kaldı. TT Arena’da konuk ettiğimiz İzlanda’nın milli marşını maç başlamadan hemen önce tribünlerin büyük çoğunluğu ıslıkladı. Karşılaşma öncesinde H grubunda 19 puan ile lider olan ay-yıldızlı ekip, 15 puandaki en yakın takipçisi İzlanda ile berabere kalınca, grup maçlarının bitimine bir maç kala dört puanlık farkı korudu ve gruptan çıkmayı garantiledi. Milli takım, eleme grubundaki son maçı için pazar günü Andorra deplasmanında sahaya çıkacak.

Milli takım ile dün akşamki maçlar öncesinde puan puana olan son dünya şampiyonu Fransa ise dün akşam Paris’teki Stade de France’da Moldova‘yı konuk etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Fransa puanını 22’ye yükseltti ve gruptan çıkmayı garantileyen diğer takım oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.