Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mobilya atölyesinde yangın: İki kişi hayatını kaybetti, biri ağır üç yaralı

İstanbul Kartal’da altı katlı binanın bodrum katında bulunan mobilya atölyesinde sabah 05.45’te meydana gelen yangında iki kişi hayatını kaybederken, dört kişi yaralandı. Yaralananlardan birinin durumu ağır. 

Yangın sabah saat 05.45’de, Kartal’da, Topselvi Mahallesi’ndeki bir binanın bodrum katında meydana geldi. Çevrede oturan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye yangını söndürürken, dumanda etkilenen altı kişi dışarıya çıkarıldı.

Binada yaşayanlar da dumandan etkilenmemek için dışarı çıktı. Yaralılar ambülanslara Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı iki kişi hayatını kaybederken, dört yaralıdan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaymakamlık: “Ölenlerin kimlikleri henüz belirlenemedi”

Yangın ile ilgili Kartal Kaymakamlığı‘ndan yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerin kimliğinin tespit edilemediği duyuruldu: 

“Bugün saat 05.45’te, ilçemiz Topselvi Mahallesi’ndeki atlı katlı binanın bodrum katında bulunan işyerinde, henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın meydana gelmiştir. Yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince söndürülmüş, dumandan etkilenen altı kişi, 112 Ekiplerimizce Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi ve Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Sevk edilen yaralılardan henüz kimliği tespit edilemeyen iki kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.