Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

EuroLeague’de Fenerbahçe dipte, Efes zirvede

Fenerbahçe Beko dün arka arkaya çıktığı ikinci deplasman maçında İspanyol temsilcisi Barcelona ile karşılaştı. Parkeden 89-63 yenik ayrılan Fenerbahçe Beko, dokuzuncu maçta yedinci mağlubiyetini aldı. Kötü gidişe bir türlü “dur” diyemeyen Sarı-Lacivertliler, 18 takımlı ligde 17. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe yarın akşam Fransa’nın ASVEL takımıyla yine deplasmanda karşılaşacak. Üç maçlık deplasman serisine geçen haftaki 88-70’lik CSKA Moskova mağlubiyetiyle başlayan Fenerbahçe Beko, Fransa’dan galibiyetle dönmenin ve bu kötü gidişi sonlandırmanın hesabını yapıyor.

EuroLeague’de ikinci sırada bulunan Anadolu Efes ise bu akşam İtalya’nın Olimpia Milano takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.