Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul, Antalya ve Kocaeli’de iş cinayeti: Üç işçi hayatını kaybetti

İstanbul Beylikdüzü Ambarlı Limanı’nda Metin Delibaş isimli işçi vardiya değişimi sırasında iş makinesinin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Beylikdüzü Ambarlı’da uluslararası kargo taşımacılığı yapan bir şirkette çalışan Delibaş, dün saat 16.00 sularında, vinç operatörünün kendisini fark etmemesi sonucu iş makinesinin altında kaldı.

Ağır yaralı halde makinenin altından çıkarılan Delibaş’a ilk müdahaleyi işyeri hekimi yaptı. Ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Delibaş hastanede yaşamını yitirdi.

Antalya Serik’te, elektrik direği dikim işini yapan taşeron firma çalışanı Ümit Süngur, elektrik akımına kapıldıktan sonra hayatını kaybetti. 

Elektrik direğinin dikimi sırasında kesilen elektrik akımı, direğe hat çekildikten sonra tekrar verildi. Bu sırada Süngur akıma kapılarak ağır yaralandı. Ağır yaralı bir şekilde kaldırıldığı Serik Devlet Hastanesi’de yaşamını yitirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin viyadük inşaatında iskelenin çökmesi sonucu bir işçi öldü, üç işçi yaralandı.

Kocaeli İzmit’e bağlı Akmeşe’deki Kuzey Marmara Otoyolu viyadük inşaatında çalışan dört işçi, çöken iskelenin altında kaldı. 

Diğer işçilerin ilk müdahaleyi yaptıkları dört yaralı, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralı işçilerden Elyase Öztürk, Kocaeli Devlet Hastanesi’ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.