Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haluk Bilginer 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘en iyi erkek oyuncu’ seçildi: “Kendimden çok Türkiye’ye bu ödül gittiği için çok mutluyum”

Haluk Bilginer, ABD’nin New York kentinde yapılan 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

Bilginer, ödül töreninde yaptığı konuşmada ”İçinde yaşadığımız toplumun bellek kaybı yaşamadığından emin olun” diye konuştu. Haluk Bilginer, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada da şunları söyledi:

”Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye’ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey. Çok mutluyum.”

Senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı ve Onur Saylak’ın yönettiği Şahsiyet, puhutv üzerinden yayınlandı. Bilginer, dizide Alzheimer hastası bir seri katili oynuyor.

Bilginer, ödüle aday gösterildiği Eylül ayında Medyascope’a konuşmuş ve adaylığında özgür medyada çalışıyor olmasının da etkili olduğunu söylemişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.