Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “Demirtaş’tan haber var: Morali iyi ama…”

Murat Yetkin kişisel blogunda eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın gündemi etkisi altına alan sağlık durumuyla ilgili son gelişme üzerine yazdı.

“Demirtaş’ın sağlık durumunun siyasi ortamı bir anda etkisine almasının bir nedeni var. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ortağı Devlet Bahçeli dışında, hatta AK Parti’nin tabanı dâhil geniş kesimler Demirtaş’ın siyasi nedenlerle hapiste tutulmasını içine sindiremiyor” diyen Yetkin, valiliğin yaptığı açıklamaya binaen “Demirtaş’ın canı ve sağlığı Adalet Bakanlığına, hükümete ve devlete emanet. Bu sorumlulukla hareket edilmeli” diye not düştü.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.