Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kanal İstanbul’a karşı Küçükçekmece Gölü etrafında insan zinciri oluşturuldu

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu’nun çağrısı ile bir araya gelen yüzlerce İstanbullu, Küçükçekmece Gölü çevresinde insan zinciri oluşturdu. Küçükçekmece ve Avcılar’da eşzamanlı yapılan eyleme CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Prof. Dr. Beyza Üstün de katıldı.

Kanal İstanbul Projesi’yle yok olacağı öngörülen Küçükçekmece Lagünü’nü korumak için bir araya gelen eylemciler, “Kanala değil, depreme yatırım”, “Kanala geçit yok”, “Katıl durduralım, İstanbul’u kurtaralım” sloganları attı.

CHP’li Ali Şeker de Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak “Kanal İstanbul demek İstanbul’un, canlılığın, Marmara Denizi’nin yok olması demek” dedi.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.