Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu: “Genel Kurul’da emeğin Türkiye’si için yol haritası belirleyeceğiz”

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), 16. Genel Kurulu’nu 14-15-16 Şubat tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde topluyor. DİSK, 53. kuruluş etkinliğini yine Haliç Kongre Merkezi’nde 13 Şubat’ta yapacak.

“2020’lerin DİSK’i, emeğin Türkiye’si” sloganıyla gerçeleştirilecek kongre öncesinde DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve DİSK Genel Sekreteri Cafer Konca ile konuştuk. Çerkezoğlu, “Eşitsizliklerinin, adaletsizliklerin arttığı ve bütün dünyada daha baskıcı rejimlerin gündemde olduğu bir süreçte gerçekleştirdiğimiz 16. Genel Kurul, emeğin Türkiye’sini kurmak için yol haritası belirleyeceğimiz bir kongre olacak” dedi.

Kamera: Ozan Gül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.