Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs günlerinde müzik: Piyanist Gülsin Onay, Medyascope izleyicileri için Chopin çaldı

Evden canlı yayın konserlere her pazar devam edeceğini açıklayan Onay, hem Medyascope’la duygularını paylaştı hem de Medyascope izleyicilerine özel, mini bir konser verdi.

Koronavirüse karşı alınan önlemler çerçevesinde yurtdışındaki konserleri iptal edilen dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın, pazar akşamı Twitter üzerinden canlı yayınla gerçekleştirdiği konser 900 binden fazla kişi tarafından izlendi. İlk sanal canlı yayın konserini gerçekleştiren dünyaca ünlü piyanist, “Bu kez konser salonunda değil evimde ağırlıyorum sizleri. Yarın iptal edilmiş olan Polonya’da vermem planlanan konserde programda yer alan Chopin Andante Spianato et Grande Polonaise ile başlıyorum konsere” diyerek konseri takipçileriyle paylaştı.

Onay’ın, mart ve nisan ayında yapılması planlanan İstanbul, Polonya, Almanya, Ankara, İzmir olmak üzere toplam üç ülkedeki 11 konseri koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.