Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in koronavirüs testi pozitif çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, #koronavirüs testinin pozitif çıktığını Twitter hesabından duyurdu:

“Bugün yapılan test sonuçlarına göre sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.”

Tedbir alınmamasını eleştirmişti

Fatih Terim daha önce koronavirüs tehdidine rağmen Süper Lig’de maçların oynanmaya devam etmesini eleştirmiş ve şunları söylemişti: “Global bir sorun ile karşı karşıyayız. Ülkeler olağanüstü hal ilan ediyor. Sınırlar kapatılıyor, uçuşlar durdu. Risk grubundakiler evlerinde. Meclis toplantıları iptal, etkinlikler iptal. Biz de genç ve altyapımızı yolladık. Kamu ve özel kuruluşlarda evden çalışma esasına geçildi. Tüm büyük ligler ertelendi. Seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Sağlığımız sözkonusu, hayatımız sözkonusu. Birilerine zarar gelecekse istediğinizi şampiyon yapın. Oynamayalım kardeşim.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.