Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, #koronavirüs testinin pozitif çıktığını Twitter hesabından duyurdu:
“Bugün yapılan test sonuçlarına göre sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.”
Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..
— Fatih Terim (@fatihterim) March 23, 2020
Tedbir alınmamasını eleştirmişti
Fatih Terim daha önce koronavirüs tehdidine rağmen Süper Lig’de maçların oynanmaya devam etmesini eleştirmiş ve şunları söylemişti: “Global bir sorun ile karşı karşıyayız. Ülkeler olağanüstü hal ilan ediyor. Sınırlar kapatılıyor, uçuşlar durdu. Risk grubundakiler evlerinde. Meclis toplantıları iptal, etkinlikler iptal. Biz de genç ve altyapımızı yolladık. Kamu ve özel kuruluşlarda evden çalışma esasına geçildi. Tüm büyük ligler ertelendi. Seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Sağlığımız sözkonusu, hayatımız sözkonusu. Birilerine zarar gelecekse istediğinizi şampiyon yapın. Oynamayalım kardeşim.”