Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oyuncu Turhan Kaya’nın ölümünde koronavirüs şüphesi: “Doktorlar zatürre dedi, ölüm belgesinde bulaşıcı hastalık yazıyor”

Oyuncu Turhan Kaya, tedavi gördüğü Abdülhamid Han Hastanesi’nde 31 Mart’ta hayatını kaybetti. Doktorların, zatürre tedavisi uyguladığı Kaya’nın oğlu Theo, “Babamın ölüm nedeni olarak ölüm belgesinde bulaşıcı hastalık yazıyor. Koruyucu elbise giymiş insanlar tarafından gömüldü” dedi. 

Medyascope’a konuşan Theo Kaya, “Nefes darlığı ve öksürük şikayetiyle hastaneye yatırılan babama iki kere koronavirüs testi yaptılar fakat ikisi de negatif çıktı” derken, yetkililer tarafından verilen bilgilerin şeffaf ve güvenilir olmadığını söyledi.  

Hiçbir aile bireyine test yapılmadığını da belirten Theo Kaya, “Babamın akciğer filmlerini başka doktorlara gönderdim. Doktorlar, yüzde 90-95 koronavirüs olduğunu söyledi” diye konuştu.

Theo Kaya ile yaptığımız söyleşinin tamamı için:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler