Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

HDP seçmeni, İmamoğlu’nun paylaşımına karşı çıkan İYİ Partililer’e tepkili: “Yerel seçimlerde 5-10 tane büyükşehiri, yan yana gelmek istemedikleri partinin seçmeniyle kazandılar”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için yaptığı paylaşımda, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eşbaşkanı Pervin Puldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i etiketleyerek, iki liderin Kadınlar Günü’nü kutladı. Ardından İYİ Parti temsilcileri paylaşıma tepki gösterirken, İYİ Parti lideri Akşener, paylaşıma tepki gösteren partililere “saygı duyduğunu” söyledi. Medyascope’tan Hazar Dost, İstanbul’un Fatih ve Şişli ilçelerinde vatandaşa, yaşananlara dair görüşlerini sordu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.