Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye koronavirüs ile mücadelede kademeli normalleşmeye geçti – İstanbul Beşiktaş’tan izlenimler: ‘‘Kafemizi açtık ama bizi nelerin beklediğini bilmiyoruz’’

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (1 Mart) düzenlenen kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, illerin koronavirüs salgını açısından sahip oldukları vaka yoğunluğu ve risk durumlarına göre kafe ve restoranların yeniden açılacağını açıkladı. İstanbul dahil 64 ilde restoran ve kafeler bugün (2 Mart) yeniden açılırken Medyascope’tan Hazar Dost, İstanbul’da en fazla kafe ve barın olduğu ilçelerden Beşiktaş’taki esnafa kapanma önlemlerinin etkilerini ve yeniden açılma hakkındaki düşüncelerini sordu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler