Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye normalleşiyor: Moda sahilinde horon tepildi, mahalle sakinleri tepkili

Türkiye, koronavirüsle beraber yeni normale alışırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı dahi sosyal medya üzerinden isyan ettiren video, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan Moda’dan geldi. Oldukça kalabalık bir grubun, Moda sahilinde dans ettiği video sosyal medyada adeta infial yarattı. Onlarca kişinin dans ettiği videoda ne sosyal mesafe ne de koronavirüse dair başka önlem vardı. Kimileri Kadıköy halkını bilinçsizlikle suçlarken, mahalleliler hafızalara kazınan o görüntülerin dışarıdan gelen “yerli turistlere”e ait olduğunu anlatıyor. 

O görüntülerden sonra ne yaşandı, Moda’da yaşayanlar ne düşünüyor, hafta sonu yasağının olmadığı ilk haftanın başında durum ne, Moda halkına sorduk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.