Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca güncel verileri açıkladı: “Vaka sayısı düne kıyasla 30 arttı, artışlar belli bölgelerde yoğunlaşıyor”

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Buna göre; bugün 42 bin 32 test yapıldı, 1.592 yeni vaka tespit edildi. Son 24 saatte 18 kişi hayatını kaybederken 947 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 2 milyon 674 bin 831’e, toplam vaka sayısı 179 bin 831’e, toplam ölüm sayısı ise 4 bin 825’e çıktı. Entübe hasta sayısı 291, yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise 722 olarak açıklandı. Toplam 152 bin 364 kişi ise tedavi görerek iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda düne kıyasla vaka sayısının 30, yoğun bakım hasta sayısının beş, entübe hasta sayısının bir artış gösterdiğini, artışların belli bölgelerde yoğunlaştığını söyleyerek kurallara uyulması çağrısı yaptı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.