Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca güncel verileri paylaştı: “Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızda, devam eden tedavilere bağlı artış var”

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Bugün 41 bin 215 test yapıldı, yeni vaka sayısı 926 oldu. Son 24 saatte 18 kişi hayatını kaybetti, bin 14 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 4 milyon 191 bin 124’e, toplam vaka sayısı 217 bin 799’a, toplam ölüm sayısı ise 5 bin 458’e çıktı. Entübe hasta sayısı 402, yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise bin 226 olarak açıklandı. Toplam 199 bin 834 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızda, devam eden tedavilere bağlı artış var” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.