Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hatay’da bir grup, beş Suriyeli gence saldırdı: İki Suriyeli’nin durumu ağır, birinin kafatasında kırıklar var

Hatay’ın Kırıkhan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde dün gece (29 Temmuz) yolda yürüyen beş Suriyeli gence bir grup saldırdı. İddiaya göre saldırganlar, Suriyeliler’e “Ülkenize dönün” dedi. Saldırıdan üç kişi kaçarak kurtulurken, iki kişi ağır şekilde darp edildi. 

Hatay Valiliği: “Adli tahkikat başlatıldı”

Hatay Valiliği’nin yaptığı açıklamada, Suriyeli gençlere ilk müdahalenin olay yerinde yapıldığı ve gençlerin tedavilerinin Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde devam ettiği belirtildi.

Hatay Valiliği’nin açıklamasına göre, olayla ilgili inceleme başlatıldı, şüphelilerin kimliğinin tespiti ve olayın aydınlatılması için gerekli çalışmalar sürüyor.

Suriyeli gençlerden ikisinin durumu ağır

Saldırıya uğrayan gençlerden Enes Hassani’nin kafatasında kırıklar bulunduğu ve durumunun ağır olduğu, Muvaffad İbrahim’in ise vücudunda ciddi kırıklar olduğu öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler