Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Ölü çocuklar öğrenemez”: New York’ta binlerce kişi, okulların eylülde açılması yönündeki kararı protesto etmek için sokaklara döküldü

Birçok ülkede olduğu gibi ABD’de de salgın günlerinin en önemli tartışma konularından biri okulların açılıp açılmayacağı. New York’ta belediye, okulların eylülde açılacağını duyurunca binlerce kişi, kararı protesto etmek için sokaklara döküldü. Sloganlar atan, pankartlar taşıyan göstericiler temsili cenazeleri sokaklarda gezdirdi.

ABD Başkanı Donald Trump da okulların açılması için eyalet yönetimlerine baskı yapıyor. Trump son olarak büyük harflerle, “OKULLARI AÇIN” diye tweet attı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.