Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Yeni normalde” çalışma hayatı (7): “Normalleşmeye çalışıyoruz”

Medyascope’un koronavirüs salgınının çalışma hayatına etkilerini ele aldığı “Yeni normalde çalışma hayatı” serisinin yedinci bölümünde, İstanbul Davutpaşa Matbaacılar Sitesi’nde faaliyet yürüten Es Reklam & Matbaa sahibi Faruk Tekdemir vardı.  Tekdemir, salgın sürecinde tüm sektörlerde olduğu gibi matbaa sektörünün de durma noktasına geldiğini söyledi.

Firmasının maske kutusu ürettiği için ayakta kaldığını söyleyen Tekdemir, Davutpaşa Matbaacılar Sitesi’ndeki dükkanların yüzde 70’inin kapalı kaldığını belirtti. Şu an için işlerin biraz da olsa iyi gittiğini söyleyen Tekdemir, salgının ikinci dalgasının sonucunu tahmin edemediklerini dile getirdi.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.