Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu: “Yeni adli yıl, Türkiye’nin hukuk devleti olup olmadığını tartıştığımız bir atmosferde başladı”

20 Temmuz’da başlayan adli tatil sona erdi ve yeni adli yıl bugün başladı. İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, yeni adli yılın hangi şartlar altında başladığını Burak Tatari‘ye anlattı.

Durakoğlu, 2020-2021 adli yıl açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın sarf ettiği “Avukatların, teröristlerin bu kadar pervasızca yanlarında durabilmeleri kabul edilebilir değil. Önümüzdeki dönemde avukatlıktan teröristliğe uzanan bu kanlı yolun önünü kesmek için gerekeni yapacağız” sözlerine ilişkin olarak, “Yeni adli yıl, Türkiye’nin hukuk devleti olup olmadığını tartıştığımız bir atmosferde başladı” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.