Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Valiliği’nden yeni koronavirüs önlemleri genelgesi: Açık alandaki konser, gösteri ve festivaller ile deniz araçlarındaki düğünler yasaklandı

İstanbul Valiliği, bugün İstanbul Vali Yardımcısı Necati Erten başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi toplantısı sonrası yayımladığı genelgeyle, açık alandaki konser, gösteri ve festivaller ile deniz araçlarındaki düğünlerin yasaklandığını duyurdu. Genelge şöyle:

“1- Kültür ve Turizm Bakanlığı veya İstanbul Valiliği Günübirlik Deniz Turizmi Kurulunca belgelendirilen gezi, spor, eğlence amaçlı olarak faaliyet gösteren deniz turizm araçlarında, gezi, tur ve restoran teknelerinde, ticari yatlarda, Şehir Hatları işletmesi, Turyol, Dentur, Avrasya, Mavi Marmara vb. işleticiler tarafından gezi, spor, eğlence amaçlı olarak; deniz turizmi hizmetinde faaliyet gösteren deniz turizm araçlarında; düğün, nikâh, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan vb. etkinliklere hiçbir surette müsaade edilmeyecektir.

2- Açık alanlarda yapılacak; konser, gösteri, festival vb. etkinliklere 12 Eylül 2020 tarihinden itibaren hiçbir surette müsaade edilmeyecektir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.