Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD Başkanı Donald Trump ve eşinin koronavirüs testleri pozitif çıktı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, kendisinin ve eşi Melania Trump’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Trump, karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacaklarını ve bu süreci hep beraber aşacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili Beyaz Saray’dan da yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada Trump ve eşinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı doğrulanırken iyileşme sürecini her ikisinin de Beyaz Saray içindeki konutlarında geçirecekleri duyuruldu.

Kısa bir süre önce de Başkan Trump’ın danışmanlarından Hope Hicks’in koronavirüs testinin pozitifi çıktığı açıklanmıştı. Hicks, Trump’ın birçok seçim gezisinde yanında yer alan isimlerden biriydi.

Donald Trump, geçen salı günü (29 Eylül) yapılan münazarada, başkanlık seçimlerindeki rakibi Demokrat Joe Biden ile büyük maskeler taktığı için dalga geçmiş ve “Ben onun taktığı gibi bir maske takmam. Onu ne zaman görseniz bir maske takıyor, hem de gördüğüm en büyük maskeyi” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.