Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Joe Biden’ın başkan olması ABD’nin küresel politikalarını ve Ankara-Vaşington ilişkilerini nasıl etkiler? – Emekli Büyükelçi Oğuz Demiralp ve Soli Özel ile söyleşi

ABD’de seçimler tamamlandı ancak sonuçlar halen netleşmiş değil. Oy sayımının sürdüğü kritik eyaletlerdeki son durum Demokrat aday Joe Biden’ı Beyaz Saray’a taşıyacak ihtimallerin Başkan Donald Trump’a kıyasla daha fazla olduğunu gösteriyor. Biden’ın seçimi kazanması halinde ABD’nin küresel politikaları nasıl değişir ve Ankara-Vaşington ilişkileri nasıl şekillenir? Emekli Büyükelçi Oğuz Demiralp ve Kadir Has Üniversitesi’nden Soli Özel yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.