Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Salgınla mücadelede yeni kısıtlama kararlarını Ankaralı vatandaşlara sorduk: “Düzgün bir tedbir almayarak bizi sürü bağışıklığına mahkum ediyorlar”

Haber: Okan Yücel & Özgür Özdemir

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü (17 Kasım) kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni kısıtlama kararlarını duyurmuştu.

Alınan yeni kararlara göre hafta sonları 10.00 ile 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak, ara tatilde olan okullardaki eğitim öğretim yıl sonuna kadar çevrimiçi sürdürülecek, restoran ve kafelerde ise yalnızca paket servis uygulamasına geçilecek.

Alınan bu önlemleri Ankara’da yaşayan vatandaşlara sorduk. Vatandaşların bir kısmı bu kararların doğru olduğunu belirtirken bir kısmı ise alınan önlemlerin salgının hızını düşürmek için yeterli olmayacağını savundu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler