Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Emrah Altındiş ile söyleşi: “Vakaların açıklanmamasının getirdiği rehavetle salgın çok yoğun şekilde yayıldı, artık karantinaya ihtiyacımız var”

Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ve Boston College Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan mikrobiyolog Dr. Emrah Altındiş, salgında son durumu Şükran Şençekiçer’e değerlendirdi. Aşılarla ilgili gelinen aşamayı, Avrupa ülkelerinin ve Amerika Birleşik Devletleri’nin salgınla mücadelesini anlatan Altındiş, Türkiye’de vaka sayıları yerine hasta sayılarının açıklanmasının halkta rehavete yol açarak virüsün çok yoğun şekilde yayılmasına neden olduğunu, Avrupa örneklerinden de hareketle Türkiye’de evlere kapanılması gerektiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.